Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Blomkålpizza med røkelaks

    Denne oppskriften har fått 4,3 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time

    Pizzabunn laget av blomkål passer perfekt til deg som ønsker å prøve noe nytt. Denne blomkålpizzaen med hvit bunn og røkelaks er en deilig variant av pizza bianca. 

  • Kyllingsuppe med pasta og brokkoli

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En mettende kyllingsuppe som er både rask, enkel og mager på samme tid.

  • Kremet spagetti med kjøttdeig av svin, bacon og erter

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En rask middag med pasta, kjøttdeig av svin, bacon og erter. Enkel og velsmakende hverdagsmiddag for hele familien. 

  • Stekt makrell med spinat og sukkererter

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fersk makrell er vel sommerfisk nummer én. Å trekke en sølvglinsende, sprellende makrell opp på land kan gi både gammel og ung et kick, og å rense og filetere den før den havner i stekepannen er nyttig kunnskap man tar med seg hele livet. Og så godt som det smaker!

  • Biff Creole

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.

    Kreolsk mat byr på spennende smakskombinasjoner fra Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre av gode krydrede, men rene smaker. Reker og biff er en kombinasjon som er vanlig i det kreolske kjøkken.

  • Moussaka vegetar

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Cook Time
    Over 60 min

    Moussaka serveres i alle landene på Balkan og i Midt-Østen, og består som oftest av auberginer og tomatsaus med eller uten kjøtt, bakt i ovnen med et gyllent lag hvit saus på toppen. I denne versjonen er kjøttet byttet ut med linser, som passer perfekt sammen med auberginene i en herlig, rett med masse smak. 

  • Fårikål med salt lammekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Har du prøvd å lage fårikål med salt lammekjøtt? Salt lammekjøtt er ofte enkelt å få tak i, og egner seg utmerket i fårikål. Vi har brukt spisskål i får variant, men du kan selvfølgelig også bruke hodekål - akkurat som i tradisjonell fårikål.

  • Iskrem med solbær

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Er du glad i is og solbær så er dette den ultimate isen for deg. Beregne ca. 4 timer på nedfrysing før du kan nyte en deilig smak av god norsk sommer.

    Er du glad i is og solbær så er dette den ultimate isen for deg. Beregne ca. 4 timer på nedfrysing før du kan nyte en deilig smak av god norsk sommer.

  • Mini frokostpannekaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En ny frokostfavoritt! Av samme røren som du lager amerikanske pannekaker, kan du lage de populære "cereal pancakes". De små pannekakene kan du spise med lønnesirup og smør, eller helle på litt melk - da smaker de som frokostblanding. 

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 18.04.2024 22:49:26