Snitter og smørbrød, til alle anledninger

Ta en brødskive. Enten grovt eller lyst eller begge deler. Del en skive på skrå og du er klar til å lage snitter. Behold skiven hel og du er klar til å lage smørbrød. Nå ligger det en verden av muligheter foran deg. Egentlig er det bare fantasien som setter grenser.

Når du lager smørbrød, er det lov å leke seg litt. Komponere dine egne spesialsmørbrød. Smørbrød krever kniv, gaffel, bord og stol og serveres gjerne i sammenhenger der folk er sultne. Smørbrød kan være den perfekte lunsjen, enten du skal ha venner på besøk en lørdags formiddag eller du skal ha forretningslunsj.

Snitter er enklere å servere enn smørbrød, fordi de stiller mindre krav til omgivelsene. Men allikevel er snitter den perfekte kandidaten når man vil servere litt mat med det lille ekstra.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.