Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helstekte poteter med hvitløk og timian

Potetoppskrifter

På 1800-tallet reddet poteten oss fra hungersnød, mens i dag er det de som mener vi spiser for mye av den. Den inneholder for mye stivelse og karbohydrater, mener de. Alt med måte, sier andre. Da går det bra.

Det som det i hvert fall ikke hersker noen tvil om er at det finnes knapt noe poteten ikke kan brukes til! Ulike potetsorter passer til forskjellige retter, men generelt kan vi oppsummere med å si at rent bortsett fra å koke den for lite eller steke den for hardt, så kan man nesten ikke gjøre noe feil med den. Den kan brukes alt!

Podcast-episode: Potet du vil elske

Under har vi samlet en del potetoppskrifter som egner seg til ulike retter:

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 10:40:32