Nye retter på MatStart

Har du skolebarn i huset? På matstart.no finner du nå masse enkle og gode tips til matpakker til barn. Det beste er at ved å følge oppskriftene kan barna enkelt lage sin egen matpakke, - da øker også sjansene for at den blir spist.

Skolemat er viktig

Det å ha en sunn og god matpakke med seg i skolesekken hjelper på både humøret og til å holde konsentrasjonen oppe gjennom skoledagen. På MatStart har vi fokus på sunne og gode matpakker, mestringsfølelse og matglede.  Dette er svært viktig fordi det i barneårene er viktig med et variert kosthold med nok næringsstoffer, for å fremme en normal utvikling og vekst. Med et bredt utvalg av oppskrifter kan de også ta større del i å være med på å bestemme hva de skal lage. Da øker også sjansene for at de smaker på mer. 

MATPAKKEWRAP MED KREMOST, KYLLINGPÅLEGG OG GULROT ER NY OPPSKRIFT PÅ MATSTART.

Involver barna

For barn er mestringsopplevelser viktige: velge selv, gjøre selv og spise selv. I løpet av tiden som har gått siden oppstarten av matstart.no  har vi sett at våre små kokker blir inspirert til å lage mat selv, og at mange barn virkelig får slippe til på kjøkkenet. Den hyppigste tilbakemeldingen fra de små kjøkkensjefene har vært at de ønsker stadig flere oppskrifter å prøve seg på, og matpakker har vært høyt på ønskelista! Vi hører på barna, og har atter en gang fylt på med nye oppskrifter på det populære matnettstedet for barn.

Enkle og gode oppskrifter for små kjøkkensjefer

EGGERULL MED SPEKESKINKE ER EN SUPERSMART RETT Å HA I MATPAKKEN. DU LAGER EN OMELETT OG RULLER DEN SAMMEN MED SPEKESKINKE. ENKELT OG GODT.

På MatStart er oppskriftene delt inn i kategoriene Middag, Etter skoletid, Kosemat, Frokost og Matpakker. Denne gangen er alle de nye oppskriftene matpakker. Hva med å la barna lage sine egne pizzasnurrer, matmuffins eller horn med ost og skinke?

Oppskriftene er grundig gjennomarbeidet, testet og godkjent av våre små kokker. Hver oppskrift er delt opp i trinn, med pedagogisk forklaring og gode, illustrative bilder på hvert eneste trinn. Trygt å vite for oss foreldre er at i oppskrifter med bruk av ovn er det alltid et punkt med en påminnelse til barna om at de må huske å skru av stekeovnen.

- Slipp barna løs!

 

Hvem er MatStart?

MatStart fra MatPrat er en nettside for barn i alderen 9-12 år. Alle oppskriftene er grundig gjennomarbeidet, testet og tilrettelagt for våre små kokker.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.