Påske/vår

Påske er en viktig periode for råvaren lam og i 2016 ble det utviklet oppskrifter som viste hvordan man lykkes med både klassiske lammeoppskrifter, samt retter med mer eksotisk vri. 

Kampanjesiden Påske ble oppdatert med nytt og fristende innhold tilpasset forbrukerbehovene i høytiden. Dette er en samleside med alt av oppskrifter, artikler, tips og How to-filmer relatert til påske.

•             Samlesiden Påske

•             Lammestek (lammelår)

•             Påskefrokost

•             Påskegodt 

•             Reinsdyr

•             Turmat 

•             Egg til påske

•             Podcast til påske

Råvaren rein var også viktig under påske og konseptet «300 gram» ble videreført fra vinter. To av bidragsyterne til filmen «300 instagram» ble intervjuet for å vise ansiktene bak bildene og to vidt forskjellige historier om reinkjøtt. Intervjuene ble publisert på kampanjesiden for reinsdyr.

Etter påske var det «Sunne fristelser» som sto i fokus. Det ble utviklet nye sunne retter, samt nyttige tips og How to-filmer relatert til temaet. 

Uke 16 var «World Iron Awareness Week» og på MatPrat sine nettsider var det derfor et naturlig fokus på jern. Det ble i den sammenheng også utviklet en egen samleside på biff. Dette ble også Føftet i betalte kanaler i Det Nye og Shape Up, under paraplyen jenter og jern.

Mai er høysesong for egg, og i den forbindelse ønsket MatPrat å løfte frem eggets suverene egenskaper, både i matlaging generelt, men spesielt i baking. Det ble utviklet flere oppskrifter med både kjente kakeklassikere og nye favoritter.

Basert på tidligere innsikt og erfaringer er mai også en viktig måned for spekemat og inspirasjon til konfirmasjon, samt 17. mai.

På bakgrunn av dette utviklet MatPrat en egen samleside med innhold (undersider) til disse anledningene:

•             Samlesiden Festmåneden mai

•             Kaker

•             Spekemat

•             Pølsefest

•             Konfirmasjon

•             Frokost 17. mai

Totalt for vårperioden ble det produsert seks nye podcast ’s som på en underholdende måte formidlet mathistorie, rariteter og fakta relatert til oppskrifter eller aktuelle tema.

Campaign Sound Cloud Block posjert egg

Det ble også produsert en mengde nye tipsfilmer i løpet av denne perioden. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.