skip navigation
matprat logo

Bli med å lage film!

Send ditt Instagrambidrag med Instagram Direkte til @300insta

Bli med! Thomas Hilland vet at det ikke blir en ny film om ikke det norske folk bidrar. Nå ber den tidligere Røyksopp-regissøren deg og resten av Norge om hjelp til å lage filmen om reinsdyr.  Alt du trenger å gjøre er å sende ditt bilde eller filmklipp til @300insta via Instagram Direkte.  

Laget av hele #Norge.
Om det til slutt blir en film, er ikke opp til Thomas Hilland. Filmen skal lages av Instagram-bilder og klipp sendt inn fra hele Norge, så hvis ikke du eller noen andre i Norge gir oss noe å jobbe med, så blir det altså heller ingen film. 

- Vi er på utkikk etter både bilder og filmklipp. Det eneste kriteriet er at det må være postet på Instagram, sier Hilland. Det kan være et fantastisk bilde fra Norge. Fra turer i friluft, fra vidde eller middag på hyttetur. Det kan være et filmklipp fra møte med reinsdyr, eller bare et godt smil, smiler Hilland. 

Slik kan du #bidra
1. Følg @300insta på Instagram.
2, Bruk ’Instagram Direkte’-funksjonen og send ditt bidrag til @300insta.
3. Kryss fingrene. Kanskje blir ditt bidrag ett av de 300 som skal til for at filmen blir laget.
4. Ekstra-Premie. Alle bidrag som blir med i filmen er samtidig med i trekningen av en Iphone 6. 

Vilkår:
Ved å sende inn ditt Instagram bidrag med Instagram Direkte til @300insta aksepterer du følgende vilkår: At du er den rettmessige eier av bildet og har fått tillatelse av alle personer avbildet til å sende inn bildet til Matprat for bruk i reklamefilm om reinsdyrkjøtt og/eller markedsføring av filmen eller online for matprat.no i en periode på tre år fra 01.01.2016.

Rein, også kjent som reinsdyr, er et hjortedyr som lever på de nordligste områdene på jorda. Det er en av de mest eksklusive råvarene Norge har å by på. Med en så fantastisk råvare er det samtidig kanskje verdt å merke seg at det kun er 300 gram reinsdyrkjøtt på hver av oss nordmenn i året.