Kyllingsuppe med pasta og brokkoli

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En mettende kyllingsuppe som er både rask, enkel og mager på samme tid.

Ingredienser

  • 12 stk grillet kylling (1000 grams råvekt)
  • 112 dl fullkornpasta , gjerne pastaskruer
  • 1 stk løk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 ss olje
  • 12 dl vann
  • 2 stk hønsebuljongterning
  • 1 hermetiske tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • 12 ts sukker
  • 200 g brokkoli
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
348kcal
Fett
16g
Protein
27.6g
Karbohydrater
21.9g
Jern
2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Skjær kyllingkjøttet i passe store suppebiter. Finhakk løk og skjær paprika i biter.
  3. Fres løken i olje til den er blank. Tilsett paprikabiter. Ha i buljongterninger, hell over vann og hermetiske tomater. Kok opp. Rør inn litt tomatpuré for å få fin farge.
  4. Ha pasta, kyllingbiter og brokkoli i suppen og kok opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.