Kyllingfilet med pasta, chili og kapers

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

I denne pastaretten med kylling er mange, gode smaker blandet sammen i en enkel rett som virkelig overrasket smaksløkene.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 3 båt hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 100 g oliven , gjerne kalamataoliven
  • 2 ss kapers
  • 400 g pasta penne eller annen pasta

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i margarin i en middels varm panne i 2 minutter på hver side. 
  2. Tilsett finhakket hvitløk, chili, oliven og kapers. Skru ned varmen og la kyllingfiletene ettersteke under lokk i 4 minutter. Trekk pannen til side.
  3. Kok pasta, hell av kokevannet og ha pastaen tilbake i kjelen. Ta vare på 1 dl av kokevannet og ha det i pannen sammen med grønnsakene. Rør godt. Smak til med salt og pepper.
  4. Hell sausen over pastaen og bland forsiktig.
  5. Skjær kyllingfiletene i skiver og server med pasta.

Server gjerne med grove minibaguetter ved siden av.

Hvordan steke kyllingfilet


 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.