Quinoasalat med roastbiff

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Quinoa er frø som kommer fra Sør Amerika og har samme bruksområde som ris og couscous. Prøv den i en salat! Her blir salaten servert sammen med roastbiff, et kjøttpålegg som er en kilde til jern.

Ingredienser

  • 300 g roastbiff i skiver
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 dl quinoa
  • 12 ts salt
  • 1 boks hermetiske linser
  • 2 stk rød paprika
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 dl kesam original, 8 % 1%
Vis næringsinnhold
Energi
675kcal
Fett
14.5g
Protein
62.8g
Karbohydrater
70.2g
Jern
13.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok opp buljong i en kjele og tilsett quinaokornene. La det koke under lokk i 15 minutter. Tilsett salt og la dem stå å svelle  i 5 minutter.
  2. Skjær paprika i små terninger. Skyll linsene og bland dem med paprika, quinoa og hakket persille.

Server quinoasalaten med roastbiff og en skje kesam.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.