Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spinatsuppe med egg
Har du barn som liker å lage mat? Denne suppen finner du også på MatStart. Besøk matstart.no

Spinatsuppe med egg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg

Spinatsuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss olivenolje
  • 300 g frossen spinat
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 50 g finsnittet purre
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg

Spinatsuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss olivenolje
  • 300 g frossen spinat
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 50 g finsnittet purre
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du bruke et plantebasert alternativ for Creme Fraiche, og sløyfe egg.

Server suppen med egg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB11 17.04.2024 01:41:13