Kyllingwok med grønnsaker

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet i strimler
  • 2 ss olje til steking

  • 1 ss olje , til steking av grønnsaker
  • 1 stk rødløk
  • 3 stk gulrot
  • 12 stk brokkoli
  • 1 pk frisk babymais
  • 12 pk sukkererter
  • 1 pose ferdig woksaus
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 200 g basmatiris , tørr
Vis næringsinnhold
Energi
469kcal
Fett
10.5g
Protein
38.1g
Karbohydrater
52g
Jern
1.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du


Du trenger: kyllingfilet, olje, rødløk, gulrot, brokkoli, babymais, sukkererter, woksaus og basmatiris.

1. Skjær kyllingfilet i strimler. Skrell gulrot og kutt opp grønnsaker.

2. Kok ris som anvist på pakken. 

3. Varm olje i en wokpanne eller en dyp stekepanne. Stek kyllingstrimlene på høy varme i mindre porsjoner og sett til side.

4. Varm opp olje og fres oppdelte grønnsaker. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkererter til sist.

5. Ha i stekt kylling.

6. Tilsett woksaus, vend forsiktig om og varm opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Server wokken med ris.

Man kan også wokke grønnsakene i en vanlig stekepanne.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.