Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tørkede kantareller 2

Tørket sopp

Ingredienser

  • 300 g fersk sopp
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å tørke sopp er veldig enkelt, og gjør at du kan ha sopp til supper, gryter, brød og annet godt igjennom hele vinteren. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 300 g fersk sopp

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du laget tørket kjøtt noen gang? Her i landet har vi tradisjon for å lage tørket reinsdyrkjøtt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 17:34:10