Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sylterull

Sylterull

Ingredienser

  • 1 kg buklist eller sylteflesk
  • 3 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts malt nellik
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 1 ts malt ingefær
  • 3 ts gelatinpulver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Den gode "gammeldagse" sylten er laget av grisehode. Like god blir sylten vi lager av buklist/sideflesk.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

  • 1 kg buklist eller sylteflesk
  • 3 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts malt nellik
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 1 ts malt ingefær
  • 3 ts gelatinpulver

Slik gjør du

trinn du kan merke av
For en annerledes og spennende variant av sylterullen kan du bytte ut krydderet nellik, allehånde og ingefær med 1 ss tørket salvie eller merian.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lammerull og ribbesylte

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 24.04.2024 09:00:45