Spekematanretning

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Spekemat er populær mat, og lettvint å servere når man har mange gjester.

Ingredienser

  • 400 g spekeskinke i skiver
  • 400 g fenalår i skiver
  • 200 g salami
  • 150 g fårepølse
  • 300 g stabburpølse
  • 250 g morrpølse

Slik gjør du

  1. Skjær spekeskinke, fenalår, salami, fårepølse og stabburpølse i tynne skiver (hvis den ikke er oppskåret).
  2. Skjær morrpølse opp i 1/2 cm tykke skiver.

Til spekematanretningen kan du servere og pynte med melon, ananas, reddik eller ulike potetsalater, eggerøre, grønn salat, ulike paier, rømme og flatbrød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.