Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Seibiff med løk

Seibiff med løk

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 4 ss hvetemel
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin

Stekt løk:

  • 3 stk. løk
  • 2 ss margarin til steking

Salat:

  • 0,5 stk. purre
  • 250 g cherrytomat
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 4 ss hvetemel
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin

Stekt løk:

  • 3 stk. løk
  • 2 ss margarin til steking

Salat:

  • 0,5 stk. purre
  • 250 g cherrytomat
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter.

Sei er en smakfull og god fisk som du gjerne kan lage fiskekaker av selv. Hva sier du til fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker neste gang det er fisk til middag?

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 02:38:47