Rabarbrasuppe

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Rabarbra hører sommeren til. Lag en deilig rabarbrasuppe og server den med vaniljeis eller pisket kremfløte. Suppen smaker like godt kald som varm.

Ingredienser

  • 250 g rabarbra
  • 1 l vann
  • 200 g sukker

  • 112 ss potetmel
  • 1 dl vann

Slik gjør du

  1. Vask og skrell rabarbra, kutt i biter. Kok rabarbra i vann og sukker til rabarbraen begynner å gå i stykker, ca. 5-10 minutter.
  2. Rør potetmel ut i kaldt vann til en jevn grøt og hell det i væsken i en tynn stråle, mens du rører godt. Kok opp. Avkjøles i kjøleskapet.
Hvis du har mye rabarbra i hagen kan du lage opp en del rabarbrasuppe og fryse det ned. Smaker like godt vinter som sommer.

 

Rabarbrasuppe med litt jordbær smaker ekstra godt!

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.