Rabarbragrøt

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Rabarbragrøt med melk er en god hverdagsdessert som man gjerne kan unne seg i rabarbrasesongen.

Ingredienser

  • 400 g ferdig renset rabarbra
  • 5 dl vann
  • 112 dl sukker
  • 212 ss potetmel

litt kaldt vann

Slik gjør du

  1. Del rabarbrastilkene i passe små biter.
  2. Ha vann, sukker og rabarbra i en kjele og la det koke noen minutter til rabarbraen er mør.
  3. Rør ut potetmel i litt kaldt vann og hell i grøten under omrøring. Kok opp og trekk kjelen til side. Avkjøl grøten.

Server med melk eller fløte.

 

Et godt råd for å unngå snerk på grøten er å drysse et lite lag sukker over grøten før den settes til avkjøling.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.