Marits vafler

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Godt tilbehør til vafler er syltetøy av alle sorter, rømme, sukker - og selvfølgelig smør og ekte, norsk brunost!

Ingredienser

  • 312 dl hvetemel
  • 4 dl melk
  • 5 stk egg
  • 90 g smeltet smør
  • 6 ss sukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 34 ts bakepulver

Slik gjør du

  1. Tøm melet i en bolle og spe med 1/3 av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å unngå klumper.
  2. Rør inn eggene og tilsett smeltet smør, sukker, kardemomme og bakepulver. La røren stå og svelle 1/2 time.
  3. Stek vaflene og server dem gjerne varme.

Godt tilbehør til vafler er syltetøy av alle sorter, rømme, sukker - og selvfølgelig smør og ekte norsk brunost!

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.