Kjøttpudding

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Det finnes mange gode ferdige kjøttpuddinger å få kjøpt, men det er veldig stas å lage sin egen en gang i blant.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 dl melk
  • 2 ss potetmel
  • 1 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 14 ts malt muskat
  • 14 ts malt ingefær

Slik gjør du

  1. Rør salt godt inn i kjøttdeigen til deigen blir seig. Tilsett potetmel og krydder. Ha i litt og litt melk av gangen, mens du rører godt.
  2. Ha massen i en brødform. Sett den i en dyp langpanne og fyll på vann til det dekker ca. 1/3 oppover formen. Stek ved 180 grader i ca. 1 time.

Server med kokte poteter, brun saus og kokte grønnsaker.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.