Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gravet storfekjøtt

Gravet kjøtt av storfe

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g ytrefilet av storfe
  • 1,5 ss salt
  • 1,5 ss sukker
  • 1 ts grovmalt pepper
  • 4 stilker frisk rosmarin , eller andre friske urter

Sennepsdressing:

  • 2 ss ravigottesaus
  • 2 ss grov sennep
  • 2 ss majones
  • 2 ss seterrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Graving av kjøtt er enkelt, og smaker i tillegg kjempegodt! Her har du oppskriften på gravet storfekjøtt. Passer ypperlig som kveldssnacks med en god sennepssaus og litt pickles til. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g ytrefilet av storfe
  • 1,5 ss salt
  • 1,5 ss sukker
  • 1 ts grovmalt pepper
  • 4 stilker frisk rosmarin , eller andre friske urter

Sennepsdressing:

  • 2 ss ravigottesaus
  • 2 ss grov sennep
  • 2 ss majones
  • 2 ss seterrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server tynne skiver av gravet storfekjøtt med sennepsdressing og pickles. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 19:39:52