Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glassmestersild

Glassmestersild

Ingredienser

8  porsjoner
  • 10 stk. spekesildfilet
  • 2 stk. løk , i skiver
  • 2 stk. gulrot , i skiver
  • 10 g frisk pepperrot , i tynne skiver
  • 2 ts sennepsfrø
  • 2 ts hel pepper
  • 4 stk. laurbærblad

Lake:

  • 2 dl eddik, 7 %
  • 4 dl vann
  • 3,5 dl sukker
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 20 g frisk pepperrot , i terninger
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en sild som har lange tradisjoner i Norge. Passer perfekt på en skive rugbrød eller som en del av et større koldtbord. For mange er den et must i julen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

8  porsjoner
  • 10 stk. spekesildfilet
  • 2 stk. løk , i skiver
  • 2 stk. gulrot , i skiver
  • 10 g frisk pepperrot , i tynne skiver
  • 2 ts sennepsfrø
  • 2 ts hel pepper
  • 4 stk. laurbærblad

Lake:

  • 2 dl eddik, 7 %
  • 4 dl vann
  • 3,5 dl sukker
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 20 g frisk pepperrot , i terninger

Slik gjør du

trinn du kan merke av
PS: Silden bør stå to-tre døgn i kjøleskap før den spises.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 06:53:06