Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rompudding (Alexandrapudding)

Gammeldags rompudding (Alexandrapudding)

Ingredienser

8  porsjoner
  • 5 stk. gelatinplater
  • 5 dl kremfløte
  • 5 stk. eggeplomme
  • 5 ss sukker
  • 1 dl rom

Kirsebærsaus:

  • 1 boks hermetiske kirsebær , ca 4 dl
  • ca. 1 dl vann
  • 2 ss sukker
  • 0,5 stk. sitron , saften
  • 0,5 ss potetmel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Rompudding eller Alexandrapudding en desset med lange tradisjoner. Den hadde nok sin storhetstid i første halvdel av 1900-tallet, men kanskje tiden er kommet for å løfte den fram fra glemselen? 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

8  porsjoner
  • 5 stk. gelatinplater
  • 5 dl kremfløte
  • 5 stk. eggeplomme
  • 5 ss sukker
  • 1 dl rom

Kirsebærsaus:

  • 1 boks hermetiske kirsebær , ca 4 dl
  • ca. 1 dl vann
  • 2 ss sukker
  • 0,5 stk. sitron , saften
  • 0,5 ss potetmel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 23.04.2024 07:28:56