Furulysalat

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Furulysalat er en gammel klassiker. Salaten er frisk og enkel, og laget av ingredienser man ofte har for hånden. Den er et deilig tilbehør til skinkestek, koteletter, grillmat og spekemat.

Ingredienser

  • 12 stk hodekål
  • 4 stk appelsin
  • 200 g svisker
  • 100 g grovhakkede hasselnøtter
  • ca. 1 ts sukker
  • 2 ss saft av appelsin

Slik gjør du

1. Finsnitt kål.

2.  Skjær skall av appelsin, ta med det hvite. Skjær ut appelsinfileter.

3. Bland kål og appelsinfileter sammen med svisker og hasselnøtter og ha det over på et serveringsfat eller i en bolle.

4. Rør sukker ut i appelsinsaft og hell dressingen over salaten.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.