Biffsandwich

Informasjon om oppskriften

En real biffsandwich trenger ikke være usunn. Denne varianten med godt krydret, saftig ytrefilet av storfe er en favoritt, også blant gutta. 

Mer informasjon om oppskriften

Beskrivelse

Du trenger: ytrefilet av storfe, landbrød, ruccula, ricotta, sitron, rødløk, cherrytomater, timian. olje, salt og pepper. 

 

Slik gjør du: 

1. Stek skiver av landbrød i en panne med litt olje til de får en sprø overflate, bruk eventuelt en brødrister. 

2. Bland sammen ricotta, finhakket timian, sitronsaft og grovmalt pepper til en tykk dressing.  

3. Brun kjøttet i en stekepanne med olje, til kjøttsaften pipler ut på oversiden, 2-3 minutter. Snu biffen og stek videre til det pipler på den andre siden. Biffen er nå medium stekt. Ha cherrytomater i pannen sammen med kjøttet de siste 1-2 minuttene. 

Smør dressing på landbrødet, legg på salat, og anrett med biff, stekte cherrytomater og rødløk.