Yoghurtmarinert kylling

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Denne kyllingretten får en smak av India med karri- og yoghurtmarinaden som gir god smak.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 dl yoghurt naturell
  • ca. 2 ts karri
  • 14 ts salt

litt kvernet pepper

  • 1 ss rapsolje til steking

Tomat- og løksalat:

  • 1 stk rødløk
  • 1 beger rød cherrytomat eller bruk vanlige tomater
  • 1 dl hakket frisk mynte
  • 1 dl hakket bladpersille
  • 1 ss rapsolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 12 ts salt
Vis næringsinnhold
Energi
245kcal
Fett
7.5g
Protein
38g
Karbohydrater
6.1g
Jern
2.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Legg kyllingfileter i en plastpose. Bland yoghurt med karri, salt og pepper, og slå dette over kyllingen i posen. Bland alt godt. La kjøttet ligge et par timer.

2. Skrell løk og skjær den i tynne skiver. Del tomatene i to eller i skiver. Bland løk, tomat, hakket mynte og persille med olje, sitronsaft, salt og pepper. La det stå kjølig.

3. Varm olje i stekepannen og stek kyllingfiletene gylne, 3-4 minutter på hver side.

Server med kokt ris eller couscous.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.