Wok med rester fra salatbollen

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det er god økonomi i å ta vare på og bruke rester. Av restene fra salatbollen kan du lage en fristende og fargerik wok.

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 150 g salatkjøtt av kylling
  • 1 ss olivenolje , til steking
  • 5 stk rød cherrytomat
  • 10 stk sukkererter
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk rød paprika
  • 30 g vannkastanje i skiver
  • 30 g hermetiske bambusskudd
  • 1 dl ruccula
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss soyasaus
Vis næringsinnhold
Energi
535kcal
Fett
27.2g
Protein
45.8g
Karbohydrater
21.7g
Jern
3.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Varm olje i en panne.

2. Ha i kjøttet og tilsett salatrester/oppdelte grønnsaker, krydre og la alt bli gjennomvarmt.

Du kan enten bruke 5 dl rester fra salatbollen eller grønnsakene som er oppgitt i denne oppskriften.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.