Wok med koteletter

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Du trenger ikke ferdig strimlet kjøtt for å lage en wok. Kjøp koteletter og strimle selv!

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk brokkoli
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 1 stk rødløk
  • 1 pk sukkererter
  • 1 stk rød paprika
  • 2 ss soyasaus
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)
Vis næringsinnhold
Energi
255kcal
Fett
5.3g
Protein
40.8g
Karbohydrater
8.2g
Jern
2.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Renskjær kjøttet for bein og fett og del det i ½ cm tykke strimler.

2. Del brokkoli i små buketter. Skjær sopp og løk i båter, paprika i strimler og sukkererter deles i to på skrå. 

3. Stek kjøttet raskt i olje i skikkelig god varm wok eller panne. Tilsett brokkoli og sopp. La det steke i ca. 2 minutter. Ha i resten av grønnsakene og la alt steke i 3-4 minutter. Tilsett soyasaus og østerssaus. Vend alt godt sammen. 

Serveres med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.