Tomatgryte med skinkebiff

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En sunn og fristende gryte for hele familien.

Ingredienser

  • 4 stk skinkebiff à 150 g
  • 1 stk løk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 12 ss chilipasta (sambal oelek)
  • 2 ss tomatpuré
  • Ca. 1 dl vann
  • 1 ts salt
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 ts sukker
  • 12 ts pepper
  • 1 pk ruccula
Vis næringsinnhold
Energi
363kcal
Fett
10.13g
Protein
39.01g
Karbohydrater
25.97g
Jern
3.34mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Del skinkebiffene tvers over i to. Brun margarin i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.

2. Tilsett tomater, tomatpure, sambal oelek, kikerter, vann og salt.

3. La gryta trekke 3-4 minutter, smak til med litt sukker og pepper. Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.

Server med ris eller potetmos.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.