Sweet and sour (sursøt gryte)

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Til denne oppskriften har vi hentet inspirasjon fra Asia. En lett rett både med tanke på kalorier og tilberedning, og den har rikelig med smak.

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 160 g langkornet middagsris
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk rød chili
  • 125 g sukkererter
  • 1 boks ferdig sweet and sour saus , á 400 g
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks , á 227 g
Vis næringsinnhold
Energi
628.8kcal
Fett
28.4g
Protein
32.4g
Karbohydrater
57.5g
Jern
1.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken. 
  2. Skjær paprika og sukkererter i strimler og hakk chilien.
  3. Brun kjøttet raskt i stekepanne i to omganger og krydre med salt og pepper. 
  4. Tilsett paprika sammen med sukkererter og chili. La det steke litt med kjøttet. Hell over sursøt saus og ananas. La det trekke ca. 1 minutt. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.