Svinemedaljonger på pinne

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Svinefilet er magert og mørt kjøtt. Her har vi skåret den i biffer og grillet med aprikos og oliven. Flott festmat, gjerne som en del av en grillbuffet.

Ingredienser

  • 600 g indrefilet av svin
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 112 ts provencekrydder
  • 12 stk tørket aprikos
  • 12 stk rød cherrytomat
  • 2 ss olje til pensling
  • 4 stk grillspyd
Vis næringsinnhold
Energi
251kcal
Fett
6.8g
Protein
39.3g
Karbohydrater
7.3g
Jern
1.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skjær indrefileten i ca 1 cm tykke skiver.
  2. Gni inn medaljongene med krydder.
  3. Tre aprikoser og cherrytomater annen hver gang sammen med medaljongene på spyd.  Pensle alt med olje.
  4. Grill svinemedaljongene forsiktig på middels varme i 4-5 minutter. Snu ofte.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.