Svinebiff med sennep og kål

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lekkert og lettlaget. Smaksfull rett som får et verdig smakspunktum fra sterk og god sennep.

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 ss flytende margarin til steking

  • 800 g finsnittet hodekål
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 12 stk hakket tørket aprikos
  • 3 ss eplecidereddik
  • 2 ss hakket frisk ingefær

  • 4 ss sennep
Vis næringsinnhold
Energi
501kcal
Fett
14.8g
Protein
40.4g
Karbohydrater
45.2g
Jern
3.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Stek strimlet kål i en gryte i 2-3 minutter. Tilsett aprikoser og smak til med eddik og ingefær.
  2. Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.
  3. Legg en spiseskje sennep på hver av biffene rett før servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.