Svin ytrefilet med grønnsaksris og salsa

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Ytrefilet er flott og mørt kjøtt fra svinekammen som er renskåret for fett og ben. Her har den fått følge av grønnsaksris og salsa. Sunt og næringsrikt.

Ingredienser

  • ca. 800 g ytrefilet av svin i 2 cm tykke skiver
  • 1 ts sitronpepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje
  • 1 pose frossen wokblanding
  • 4 dl hurtigris
  • 4 dl vann
  • 1 ts salt
  • 1 glass salsa
Vis næringsinnhold
Energi
460kcal
Fett
9.75g
Protein
50.61g
Karbohydrater
43.23g
Jern
mgmg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Kok risen. Ha i grønnsakene de to siste minuttene av koketiden.

2. Krydre biffene. Stek dem pent brune, ca. to minutter på hver side. Etterstek på svak varme til de er gjennomstekte. Server biffene med grønnsaksris og salsa. Kjøttet skal være nesten gjennomstekt. Da blir biffen saftig og god! 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.