Svin Tikka i pita

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Forandring fryder, som kjent. Så hvorfor ikke forandre til noe indisk? Tikka masalasaus er tilgjengelig i de fleste butikker over hele landet. Den består av løk, olje, tomatpuré og forskjellige krydder.

Ingredienser

  • 2 stk skinkebiff
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 stk pitabrød
  • 4 ss tikka masala saus
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 12 stk løk i ringer
  • 6 skive agurk
  • 2 stk salatblad
Vis næringsinnhold
Energi
514kcal
Fett
20.68g
Protein
45.57g
Karbohydrater
36.03g
Jern
2.47mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Krydre biffene og stek dem på middels varme i en panne, ca. 2 minutter på hver side. Varm gjerne pitabrød litt i stekeovn eller brødrister.
  2. Bland Tikka Masala-saus og yoghurt.
  3. Legg grønnsaker og skinkebiff sammen med sausen inn i pitabrødene. 

Server straks.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.