Spinatwok med svinekjøtt

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne retten er lynrask, enkel og kjempegod. Med renskåret svinekjøtt og grønnsaker blir dette en sunn og næringsriktig middag. Dersom du ikke har en wok, kan en alminnelig stekepanne brukes.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • ca. 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 pk frisk spinat
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss olje til steking
  • ca. 2 ss østerssaus (oyster sauce)
Vis næringsinnhold
Energi
211kcal
Fett
8.41g
Protein
29.5g
Karbohydrater
4.62g
Jern
mgmg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Stek løk i båter, hakket hvitløk og chili. Ta det ut av woken.

2. Stek kjøttet, tilsett de stekte grønnsakene, og bland inn spinaten.

3. La det surre et par minutter, hell på østerssaus og server med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.