Skinkebiff med vårlige grønnsakspakker

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Morsomme og personlige grønnsakspakker som pynter opp på bordet. På denne måten kan alle få sine favorittgrønnsaker.

Ingredienser

  • 600 g skinkebiff
  • 2 ss olje
  • 1 ts salt
  • 1 ts hvitløkspepper
  • 2 stk gulrot
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 pk sukkererter
  • 1 bunt /pose reddik
  • 8 stk røde sjalottløk
  • 4 ts margarin
  • 4 ss hakket frisk kjørvel
Vis næringsinnhold
Energi
366kcal
Fett
14.2g
Protein
47.8g
Karbohydrater
9.8g
Jern
3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skyll og rens alle grønnsakene. Skjær gulrøtter i staver, del asparges i fire, sukkererter i to på skrå, reddiker i skiver og sjalottløken i to.
  2. Fordel dem på kvadratiske ark av bakepapir. Legg på små klatter av margarin og strø over hakket kjørvel. 
  3. Lukk pakkene og knyt dem sammen på toppen med hyssing, gjerne sammen med små ruter av aluminiumsfolie med navn på for å gjøre det mer personlig. 
  4. Grill pakkene i ca 20 minutter. 
  5. Pensle kjøttet med olje. Krydre det med salt og pepper. Grilles i ca. 3-4 minutter på hver side til det er gjennomstekt. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.