Skinkebiff med grillet ananassalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Skinkebiff er en mager, saftig biff av svin flatbiff som lett lar seg kombinere med en herlig, frisk ananassalat.

Ingredienser

  • 600 g flatbiff av svin i skiver
  • 1 ss grillolje til pensling
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Ananassalat:

  • 1 stk frisk ananas
  • 1 ss olje til pensling
  • 1 stk rød chili
  • 2 ss frisk revet ingefær
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 12 dl solsikkeolje
  • 1 stk lime
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
374kcal
Fett
19.8g
Protein
33.8g
Karbohydrater
14.2g
Jern
1.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Skrell ananas, del den i fire og fjern kjernen. Skjær ananas  i 1 cm tykke skiver, og pensle dem med litt olje. Grill ananas på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side.

2. Rens chili, og finhakk den. Bland chili med ingefær, koriander, limesaft og solsikkeolje i en bolle. Ha i nygrillede ananasbiter. Smak til med salt og pepper.

3. Pensle skinkebiffer med grillolje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiff på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere varme i 3-4 minutter.

Server saftig grillet skinkebiff med frisk og spicy ananassalat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.