Skinkebiff med eple og rødkål

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Har du en travel hverdag og ønsker god og sunn mat er dette en middagsrett for deg. Skinkebiff er noe av det magreste kjøttet du kan servere til middag, og med det rette tilbehøret lager du raskt sunn middag til hele familien. 

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 4 stk skinkebiff
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 stk grønt eple
  • 1 pk rødkål
  • 8 stk tørket aprikos
  • 1 pose sjysaus eller brun saus
Vis næringsinnhold
Energi
355kcal
Fett
8.94g
Protein
36.49g
Karbohydrater
32.46g
Jern
mgmg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Varm rødkålen etter anvisning på pakken.
  2. Ta ut kjernehuset av eplene og del dem i ringer. Stek dem pent gylne på begge sider i olje og legg til side. Lag saus fra pose.
  3. Krydre skinkebiffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme et par minutter.

Server skinkebiffene med epleskiver, rødkål og aprikoser. Kokte poteter og sjysaus smaker godt til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.