Skinkebiff med appelsin og ananas

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Her er en frisk og spicy skinkebiffvariant. Ananas og appelsin matcher skinkebiffen på en ypperlig måte, mens chilien får sette preg på retten uten å dominere.

Ingredienser

  • 4 stk skinkebiff , à 150 g
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 ss olje , til steking

  • 1 stk frisk ananas , skrelt og i skiver
  • 2 stk appelsin , skrelt og i skiver
  • 2 stk rød chili , i skiver
  • 2 ss finhakket frisk ingefær
  • 4 ss grovhakket frisk koriander
Vis næringsinnhold
Energi
481kcal
Fett
10,5g
Protein
39g
Karbohydrater
55g
Jern
2.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Du trenger: Skinkebiff, salt, pepper, olje, ananas, appelsin, chili, ingefær, frisk koriander, middagsris med villris.

1. Kok ris som anvist på pakken. 

2. Ha olje i en varm stekepanne, og legg biffene i pannen. Krydre dem med salt og pepper.

3. Brun dem raskt på sterk varme, ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.

4. Stek oppdelt frukt, ingefær og chili raskt i en stekepanne på svak varme. Strø over koriander til slutt.

Server skinkebiffene med stekt frukt og ris. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.