Skinkebiff bakt i aluminiumsfolie

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Dette er mager, men saftig biff fra skinka. Biffene er gjerne skåret i ca. 2 cm tykke skiver fra flatbiffen. Skinkebiff kan også gå under navnet svinebiff. Her er en spennende og morsom rett av skinkebiffen.

Ingredienser

  • 4 stk skinkebiff
  • 1 stk grønn squash
  • 12 glass soltørkede tomater i olje
  • 12 glass sorte oliven
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • ca. 2 ss olivenolje
  • 4 blad aluminiumsfolie
Vis næringsinnhold
Energi
367kcal
Fett
18.07g
Protein
36.38g
Karbohydrater
9.84g
Jern
mgmg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Hell litt olje på hvert flak folie. Skjær squash i skiver og legg 5 -6 skiver på hvert folieark.
  2. Hakk oliven og tomater, og tilsett litt olje. 
  3.  Legg biffene på foliearket, ha på tomater og oliven. Krydre. 
  4.  Pakk sammen folien og stek i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter til biffene er gjennomstekte. La dem hvile 5 minutter. 

 Server med for eksempel potetmos eller pasta og en salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.