Sandwich med eggesalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Hva med en mettende og god sandwich med eggesalat til lunsj?

Ingredienser

  • 4 skive brød
  • 4 skive røkt kalkunpålegg

Eggesalat:

  • 4 stk egg
  • 4 ss majones
  • 4 ss kesam original, 8 %
  • 1 ss hakket tørket gressløk
  • 3 ss finsnittet purre (kan sløyfes)

salt og pepper

Pynt per sandwich:

  • 1 blad hodesalat
  • 1 stk tomat
  • 2 skive agurk
Vis næringsinnhold
Energi
423kcal
Fett
29.7g
Protein
17.4g
Karbohydrater
20.2g
Jern
2.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Hardkok eggene (8-10 minutter) og avkjøl i rennende, kaldt vann. Del tre av eggene med en eggedeler, først på tvers, så på langs. Del det fjerde egget i skiver.
  2. Bland de hakkede eggene med majones, kesam, gressløk og eventuelt purre. Smak til med salt og pepper.
  3. Del hver brødskive diagonalt. Legg salat på den ene halve brødskiven, og deretter en halv skive kalkunpålegg, eggesalat, tomat- og eggeskiver, den andre halve skiven med kalkunpålegg og til slutt andre halvparten av brødskiven på toppen.
  4. Stikk en grillpinne gjennom alle lagene og pynt med en agurkskive skåret på langs med ostehøvel.

Server gjerne med milkshake ved siden av.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.