Salsafilet

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Dette er retten som funker bra for den smaksglade delen av befolkningen. Kanskje sette på litt latinomusikk mens smakene og luktene får fri utfoldelse?

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 4 båt hvitløk
  • 4 ts rød karripasta
  • 2 ss rapsolje

  • 1 boks hermetiske tomater , grovhakket
  • 12 boks hermetiske kikerter
  • 6 stk sorte oliven
  • 100 g grønne erter , dypfryste
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 2 stk grovt rundstykke
  • 112 stk yoghurt naturell , lett
Vis næringsinnhold
Energi
538kcal
Fett
15.6g
Protein
45g
Karbohydrater
50g
Jern
2.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Bland tomater, kikerter, oliven, grønne erter, salt og pepper i en ildfast form.
  2. Finhakk hvitløk og bland med karripasta, spe med rapsolje. Smør blandingen på kyllingfiletene og legg dem over grønnsakene i formen.
  3. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 25 minutter.

Server med grove rundstykker og lett yoghurt naturell.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.