Salsabiff med peppercoleslaw

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

I dag kan saken være salsabiff! Et biffmåltid som med all sin smak byr på skyhøy trivselsfaktor og saftig sunt kjøtt.

Ingredienser

  • 4 stk biff av ytrefilet storfe , eller mørbrad
  • 1 ts salt
  • 2 ss flytende margarin til steking

Peppercoleslaw:

  • 300 g hodekål
  • 2 stk gulrot
  • 1 beger kesam original, 8 %
  • 3 ts pepper
  • 1 ts malt anis

  • 1 boks salsa
Vis næringsinnhold
Energi
503kcal
Fett
19.5g
Protein
46.6g
Karbohydrater
32.5g
Jern
4.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:
  1. Vask og rens grønnsakene. Finsnitt kål og riv gulrot. Bland med kesam, pepper og anis.
  2. Krydre biffene. Stek dem på god varme til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og stek til det pipler kjøttsaft opp på andre siden. Da er biffen medium stekt.

Server biffene med salsa, peppercoleslaw og eventuelt poteter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.