Salatanretning med egg og kylling

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lag en salatanretning. Da kan hver og én forsyne seg selv med det man vil ha - enkelt og greit.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk egg
  • 200 g rensede reker
  • ca 8 stk aspargesbønner
  • 12 stk honningmelon
  • 12 stk aubergine
  • ca 4 stk rød cherrytomat
  • ca 10 stk grønne oliven
  • ca 5 stk salatblad
  • 1 ts frisk timian eller oregano

Dressing:

  • 1 beger lettrømme
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts sukker
  • 2 stilk hakket frisk timian
Vis næringsinnhold
Energi
499kcal
Fett
27.1g
Protein
54.2g
Karbohydrater
8.9g
Jern
2.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Stek kyllingfiletene 3-4 minutter på hver side. Avkjøl og skjær dem i skiver.

2. Kok eggene 8-10 minutter, avkjøl og del dem i to.

3. Kok aspargesen så vidt. Del melonen i båter. Skjær auberginen i skiver og stek dem.

4. Bland dressingen.

5. Legg salatingrediensene feltvis på fat, bland dressingen og server den ved siden av.

Server med grovt, godt og ferskt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.