Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Potet og squashrøsti med egg

Røsti med squash og egg

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 stk. rå potet
  • 3 stk. kokte poteter
  • 1 ss smør eller olje
  • 2 stk. egg
  • 2 ss hakket frisk dill , persille eller basilikum
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 225.5 kcal
Fett 15.85 g
Protein 9.3 g
Karbohydrater 10.5 g
Jern 2.35 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 stk. rå potet
  • 3 stk. kokte poteter
  • 1 ss smør eller olje
  • 2 stk. egg
  • 2 ss hakket frisk dill , persille eller basilikum
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 225.5 kcal
Fett 15.85 g
Protein 9.3 g
Karbohydrater 10.5 g
Jern 2.35 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 09:33:04