Røsti med squash og egg

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Grønnsaker og egg er en perfekt match. Potet, squash, dill og egg gjør at dete nesten blir som en fancy pytt i panne.

Ingredienser

  • 1 stk bakepotet
  • 12 stk grønn squash
  • 2 ss frisk dill
  • 1 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk egg
Vis næringsinnhold
Energi
225.5kcal
Fett
15.85g
Protein
9.3g
Karbohydrater
10.5g
Jern
2.35mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Skrell potet. Riv potet og squash på rivjern. Ha det over i en ren kjøkken klut og klem ut all væske. La ligge i kluten til du har resten ferdig for og unngå at det blir brunt.

2. Sett en stekepanne på middels varme, og brun smøret. Ha potet- og squashmassen i pannen, og press det utover med en stekespade. Dryss over dill, salt og pepper. Stek i ca 10-12 minutter til røstien har fått en fin farge. Brett kaken pent over og tilsett egg i  den andre halvdelen på stekepannen. Stek i noen minutter til eggehviten har stivnet. 

3. Pynt med litt ekstra dill.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.