Roastbiff- og paprikarulade

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er en kjapp rett å lage. Pepperrot sammen med roastbiff er utrolig godt. Pass på å la det være 3-4 cm av roastbiffen hvor det ikke er lagt på noe fyll. Da vil rullen ”lime” seg bedre sammen.

Ingredienser

  • 16 skive roastbiff
  • 2 glass hermetisk grillet paprika
  • 12 pk ruccula
  • 8 stk reddik
  • 1 ts pepperrot på tube
  • 200 g kremost lett
  • revet skall av 14 stk sitron + sitronsaft
Vis næringsinnhold
Energi
120kcal
Fett
4.0g
Protein
16.4 g
Karbohydrater
3.8g
Jern
1,6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Bland sammen smøreost, pepperrot og sitron.
  2. Legg halvparten av roastbiffskivene utover benken slik at de danner et A4-ark, og smør halvparten av osteblandingen jevnt utover.
  3. Fordel paprika, ruccula og skiver av reddiker. Rull sammen og kutt opp i 3 cm høye sylindere.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.