Paprikakylling med asparges

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hvorfor ikke la grønnsakenes konge få ledsage kyllingfileten med muntert selskap av knasende cornflakes og syrlig rømme? Dette er en fabelaktig middag!

Ingredienser

  • 1 stk kyllingfilet
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ts paprikapulver
  • 12 ss rapsolje til steking

  • 4 stk grønn frisk asparges
  • 1 ss lettrømme
  • 2 ss corn flakes
Vis næringsinnhold
Energi
337kcal
Fett
18.3g
Protein
38g
Karbohydrater
6.4g
Jern
1.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og paprikapulver. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.

2. Skrell nederste del av aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter til de er knapt møre. (avhengig av størrelse)

Server med salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.