Omelett med kalkun og salsa

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Omelett er super mat når du er på farten, og bare skal spise noe raskt. Godt trente omelettkokker trenger ikke særlig mer enn ett minutt fra røren helles i panna til omeletten er serveringsklar.

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 ss vann
  • 4 skive naturell kalkunpålegg
  • 1 stk vårløk
  • 1 ss salsa
  • 1 ss flytende margarin
Vis næringsinnhold
Energi
280kcal
Fett
19,4g
Protein
23,5g
Karbohydrater
2,3g
Jern
2,8mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann og salt. Skjær kalkunfilet og vårløk i strimler.
  2. Smelt margarin i stekepannen til det freser. Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene.
  3. Legg kalkun, salsa og vårløk på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over. Hvelv den over på en tallerken. Omeletten er ferdig på ca. ett minutt.

Server gjerne med salat og brød ved siden av.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.