Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Naturwok

Naturwok

Ingredienser

porsjoner
  • 240 g naturris
  • 600 g biffkjøtt i strimler fra flatbiff
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. gul paprika
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss hakket frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 427 kcal
Fett 7.4 g
Protein 40.9 g
Karbohydrater 47.2 g
Jern 4.7 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Strimlet biffkjøtt er raskt å tilberede og smaker nydelig i wok-retter. Her har vi brukt naturris sammen med woken. Naturris er upolert og har bevart det meste av risens naturlige mineraler og vitaminer. Naturris har også en deilig, nøtteaktig smak, som passer godt til denne retten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 240 g naturris
  • 600 g biffkjøtt i strimler fra flatbiff
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. gul paprika
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss hakket frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 427 kcal
Fett 7.4 g
Protein 40.9 g
Karbohydrater 47.2 g
Jern 4.7 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server naturwok med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 24.04.2024 23:34:30