Kyllingwok

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Wok i vei, det er både godt og magert.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet i strimler
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 12 stk finhakket rød chili
  • 1 pose ferdig woksaus
  • 1 bunt vårløk
  • 12 stk rød paprika
  • 1 stk gulrot
  • 1 pk nudler
  • ca. 1 ss olje til steking
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
531kcal
Fett
9.8g
Protein
45.3g
Karbohydrater
61.4g
Jern
1.8mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med en halv pose med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  2. Skjær vårløk i ringer, og paprika og gulrot i biter.
  3. Kok nudler etter anvisningen på pakken.
  4. Stek kjøttet raskt i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og stek grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudlene forsiktig sammen til slutt.
  5. Tilsett resten av woksausen og smak til med salt og pepper.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.