Kyllingsuppe med squash og bønner

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En smakfull kyllingsuppe er like populær på en regnfull sommerdag som på en mørk vinterkveld. I stedet for kyllingfilet kan du like gjerne bruke kjøtt fra grillet kylling.

Ingredienser

  • ca. 200 g strimlet kyllingfilet
  • 1 ss olje
  • 1 stk løk
  • 2 båt presset hvitløk
  • 1 l kyllingkraft eller hønsebuljong
  • 5 dl tomatjuice , evt. hermetiske tomater
  • 12 stk rød paprika i terninger
  • 1 stk grønn squash i terninger
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 12 boks hermetiske maiskorn
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
299kcal
Fett
5.5g
Protein
25.2g
Karbohydrater
31.8g
Jern
3.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Fres løk og hvitløk mør og blank i olje.

2. Hell på kyllingkraft og tomatjus og kok opp. Tilsett paprika og squash. Kok ca. 5 minutter.

3. Tilsett bønner, maiskorn og kyllingkjøtt. Kok opp suppen på nytt og la det trekke i 5-10 minutter anhengig av størrelsen på kylligstrimlene til kjøttet er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.